…aceleasi cuvinte, alte frecvente: despre atentie si energie

william segalȘtim cu toții că aceleași cuvinte exprimate de diferite persoane pot avea un impact destul de diferit.

Cand un cuvânt sau o propoziție este rostita cu atentie, ea este încărcata cu o energie aparte. Cand aceasta energie este prezenta, acolo urmeaza si un flux de forță – și în cazul în care există o prezență interioară, putere se adaugă la ceea ce este exprimat..

Starea noastra in acest moment depinde de calitatea energiei în organism. Fiind pe deplin constienti de calitatea respiratiei, putem rafina aceasta energie. Constienta interioara are nevoie de aceasta energie.

Prin cultivarea atentiei, in meditatie si in afara, acesta energie este si ea cultivata. Asa cultivam corpul subtil, corpul energetic. Si este prin intermediul acestui corp subtil ca pot incepe sa recunosc o inteligență mai mare, o atenție, care nu pot spune ca este ‚ a mea’,  dar care poate fi primita, care este darul bucuriei, si al intelegerii.

R.Segall

program de practica Hatha Yoga si Meditatie aici: www.yogaepoche.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>