eveniment-lalitha cover

Alchimia dintre Practica Spirituală și Viața Cotidiană: Un Seminar de Weekend cu LALITHA | 4, 5 Noiembrie


Cum ne putem trăi viața spirituală în armonie cu corpul fizic?

Dacă ne lăsăm mintea să se odihnească în inteligența interioară a corpului și în inocența sa organică, ne putem întoarce la o relație naturală și revelatoare cu realitatea, așa cum este ea în fiecare moment. Activând capacitățile alchimice ale corpului prin practici spirituale, ajungem la rezervoarele ascunse și nefolosite ale corpului fizic.

În acest seminar Lalitha, prin înțelepciunea, umorul și experiența ei ne va sprijini să explorăm câteva lucruri esențiale:

  • Cum nutriția ne afectează chimia corpului fizic și subtil
  • Modul în care claritatea mentală și balanța emoțională ne influențează conexiunea cu realitatea
  • Necesitatea de a ne articula un țel care ulterior poate fi folosit ca un principiu călăuzitor în toate activitățile noastre

  • Sănătatea în sine nu ne relevă Adevărul, deși ea este un obiectiv important

Lalitha este un maestru spiritual în tradiția ‘Western Baul’ care are rădăcini în Buddhism-ul Vajrayana, Shiva-Shaktism și Sufismul mistic. Ea a fost discipolul maestrului Baul Khepa Lee Lozowick. În prezent ea conduce în Canada un centru spiritual și o fermă ce produce usturoi organic. Încă din tinerețe Lalitha s-a pregătit în domeniul terapilor naturale alternative și a aplicat cunoștințele ei în domeniul transformării umane. Ea este autoarea a trei cărți recunoscute internațional, semnate sub pseudonimul Lalitha Thomas: “Trezirea la viața obișnuită”, “10 plante esențiale”, “10 alimente esențiale”, două dintre ele publicate și în România la editura Paralela 45.

În cărțile ei, ne împărtășește cunostințe acumulate în 50 de ani despre cum să dobândim și să ne menținem forța vitală necesară pentru a putea trăi o viața cu potențial transformațional.

“Este o ocazie rară să întâlnești un maestru cu autenticitatea și integritatea Lalithei. Ea reprezintă o cale radicală de transformare umană ce lucrează ‘ în și prin corp’ și care integrează întregul spectru al experiențelor umane – de la aspectele cotidiene ale vieții până la disciplinele esoterice antice de Yoga Interioară.” – Jacob Steele

Date: 4 – 5 noiembrie 2017

lalithaSâmbătă 09:30 – 18:00, Duminică 09:30 – 17:30.
Centrul Anahata,
București, Str. Fabrica de Chibrituri nr 16, etaj 2, Parcul Carol. yogaepoche.ro

Costul participării la seminar: 500 Ron. Se acordă 15% reducere pentru cupluri. Numărul de locuri este limitat, vă invităm să vă înscrieți din timp.

 

 

Organizator: Good Company, office@goodcompany.ro, telefon 0723 168763

 

Comments

comments