Contact: Meditatie si Yoga Clasica

gpetreNu există nici o hartă a paradisului. Harta care  există este in mod constant redesenata cu corpul, cu emoțiile și cu mintea. Ea poate fi trasata, un pic mai precis, cu practica…

Despre G.Petre, Co-Fondator si Director de Programe, Asociatia Alethea/Centrul Anahata, Meditatie si Yoga Clasica. Presedinte, Asociatia Buddhista Theravada Romania.

Practica Yoga Clasica (Samkhya Yoga) in traditia lui Patanjali, si Meditatie (in traditia Theravada) de mai mult de douazeci de ani. Detine un Bachelors of Science (Electrical Engineering), Cornell University  si un MBA de la Kellogg Graduate School of Management la Northwestern University. Nascut in Romania, a locuit pana in 1995 in Statele Unite.

A efectuat  nenumarate seminarii si retrageri de practica de durata scurta si lunga (peste trei luni) in India, Thailanda, Sri Lanka, Birmania, America de Nord si Europa. Printre profesorii lui se numara  Arnaud Desjardins, A.G.Mohan, Eric Baret, Francis Lucille, Charles Genoud, Godfrey Devereux, Richard Freeman, Ajahn Sucitto, Ajahn Amaro, Andre Riehl, Mark Dyczkowski.

Pentru detalii/clase individuale: info@yogaepoche.ro.

Meditatie si Yoga Bucuresti: Asociatia Alethea – Centrul Anahata, Str. Fabrica de Chibrituri 16, etaj 2, ap 5, la Parcul Carol, (langa  autogara Filaret, in aceaiasi cladire cu Seeds for Happiness,   20 min pe jos de la Piata Unirii, cu autobuzul nr.232 sau tramvaiul nr.7 pana la statia Filaret).