pestera-4

Essence of Yoga Retreat, 14-24 iulie, Pestera/Moieciu

cu G. Petre, S.Nicolaescu, B.Marcarov.

Petru inscrieri, va rugam completati formularul: https://goo.gl/forms/3UI7NRb8ifSgU8Y02

DETALII PROGRAM:

Tradiția indiană de Yoga codificată de Patañjali în celebra Yoga Sutra constituie una dintre cele mai vechi și influente tradiții spirituale.

Aceasta yoga este o yoga contemplativă, folosind posturile corporale (Asana) și respirația (Pranayama) pentru a cultiva starea de claritate numita Dhyana (meditatie).

Este dorința noastră de a prezenta in acesta ‘retragere de practica’ aspectul experiential al  tradiției clasice, împreuna cu baza teoretica asa cum ne este prezentata in Yoga Sutra lui Patanjali intr-un context special, departe de oraș.

Pentru a permite si  sistemului digestiv sa se refacă, am ales regimul Ohsawa – un regim simplu (insă challenging),  bazat pe 4 cereale  (grau, orez, mei si hrisca) consumate in diferite forme.  Cu ajutorul acestui regim, digestia devine mai bună, secreţiile hormonale se pot regla, tenul devine curat şi luminos.

Impreuna cu regimul, practica are drept efect o stare de  limpezime si claritate profundă. Starea de YOGA.

DETALII PARTICIPARE

Te asteptam oricand in perioada 14-23 iulie la Pestera/Moieciu. Recomandam un minim de 3 zile pentru a resimti efectele practicii si a regimului. Pentru programari poti trimite un mail la: info@yogaepoche.ro.

CONTRIBUTIE: 90 lei/zi: cazare (sac de dormit in casa), 2 mese pe zi in regim Oshawa, ceaiuri de plante, toate sesiunile teoretice si practice.

PROGRAM:

7:30 Trezirea

8:00 – 11:30 Practica Posturii, Pranayama, Meditatie

12:00 – 13:30 Pranz

13:30 – 16:00 Pauza/Timp liber

16:00 – 18:00 Practica de dupa amiaza

18:00 – 19:00 Cina

19:30 – 21:30 Meditatie, Ideile Esentiale din Yoga Sutra lui Patajali / Q&A

22:00 Lights Out

CINE SUNTEM:

gpetreGeorge Petre. Co-Fondator și Director de Programe, Asociația Alethea/Centrul Anahata. Președinte, Asociația Buddhistă Theravada România. Practică Yoga Clasică (Sāṃkhya-Yoga) în tradiția lui Patañjali, și Meditație (în tradiția Theravāda) de mai mult de 20 de ani.  A efectuat  nenumărate seminarii și retrageri de practică de durată scurtă și lungă (peste 3 luni) în India, Thailanda, Sri Lanka, Birmania, America de Nord și Europa. Printre profesorii lui se numără Arnaud Desjardins, A.G. Mohan, Eric Baret, Francis Lucille, Charles Genoud, Godfrey Devereux, Richard Freeman, Ajahn Sucitto, Ajahn Amaro.

biancaBianca Marcarov. O prezență dornică să împărtășească cunoașterea sa. Kinetoterapeut de meserie, fost sportiv de performanta, in prezent Bianca este formator de instructori sportivi, îndrumător de yoga, pilates, dans aerobic, antrenament functional si multe altele. Preocupată să integreze mintea, corpul și sufletul în activitatea sa, a început sa studieze psihologia, scrie, călătorește și creează conexiuni.

 stefanStefan Nicolaescu. Cu o istorie de aproape 17 ani in lucrul cu corpul fizic in lumea “wellness-ului”, ultimii ani m-au purtat in explorarea nivelelor mai subtile ale universului uman prin sisteme precum yoga, tai chi si qi gong, lumea meditatilor Osho, terapii manuale si altele.

Comments

comments