pestera-4

Essence of Yoga Retreat, 14-24 iulie, Pestera/Moieciu.

cu G. Petre, S.Nicolaescu, B.Marcarov.

Tradiția indiană de Yoga codificată de Patañjali în celebra Yoga Sutra constituie una dintre cele mai vechi și influente tradiții spirituale.

Spre deosebire de yoga moderna posturala, aceasta yoga este o yoga contemplativă, folosind posturile corporale (Asana) și respirația (Pranayama) pentru a cultiva starea de claritate numita Dhyana (meditatie).

Este dorința noastră de a prezenta in acesta ‘retragere de practica’ aspectul experiential al acestei tradiții, împreuna cu baza teoretica asa cum ne este prezentata in Yoga Sutra, intr-un context special, departe de oraș.

Pentru a permite si  sistemului digestiv sa se refacă, am ales regimul Ohsawa – un regim simplu (insă challenging)  bazat pe 4 cereale  (grau, orez, mei si hrisca) consumate in dierite forme.  Cu ajutorul acestui regim, digestia devine mai bună, secreţiile hormonale se pot regla, tenul devine curat şi luminos.

Impreuna cu regimul, practica are drept efect o stare de limpezime si claritate profundă.

DETALII PARTICIPARE

Te asteptam oricand in perioada 14-23 iulie la Pestera/Moieciu. Recomandam un minim de 3 zile pentru a resimti efectele practicii si a regimului. Pentru programari poti trimite un mail la: info@yogaepoche.ro.

Contributie: 80 lei/zi: cazare (sac de dormit) 2 mese pe zi in regim Oshawa, ceaiuri de plante, toate sesiunile teoretice si practice ).

 PROGRAM:

7:30 Trezirea

8:00 – 11:30 Practica Posturii, Pranayama, Meditatie

12:00 – 13:30 Pranz

13:30 – 16:00 Pauza/Timp liber

16:00 – 18:00 Practica de dupa amiaza

18:00 – 19:00 Cina

19:30 – 21:30 Meditatie/Ideile Esentiale din Yoga Sutra/ Q&A

22:00 Lights Out

Comments

comments