hemitage nov 22

Practica Meditatiei, Atelier Intensiv, Sambata 19 Ianuarie, 10:00 – 14:00 | Hermitage Urban

 “If you don’t know what port you are sailing to, no wind is favourable.”

Seneca

Desi meditatia poate lua multe forme,  practica contemplativă clasică este un mod de a intra în contact direct cu natura propriei experiențe, in momentul prezent.

Este aceasta întâlnire directa cu propria minte și propiul corp ce aduce posibilitatea înțelegerii și a claritatii, posibilitatea depasirii confuziei si a nelinistii.

Aici, practica meditativa are doua aspecte: practica de  linistire interioara (samatha), si practica de constientizare (vipassana). Acestea sunt cultivate impreuna pentru a face posibila starea de prezenţă.

*****

Participare: Va invitam sambata, 19 ianuarie la un nou atelier de introducere in practica  meditativă.   Acest atelier este conceput pentru incepatori, fiind insa in special util pentru cei cu o oarecare experienta.

Practica este structurata in jurul sesiunilor de meditatie in sezut (30-45 minute) alternate cu sesiuni de meditatie in mers (15-30 minute). Pentru a ne ajuta sa ne orientam, vom parcurge si  invataturile cheie din aceasta traditie, inclusiv psihologia si contextul filosofic care au dat nastere acestei practici.

*****

Inscrieri: Va rugam comletati formularul alaturat– https://goo.gl/forms/4A9pS4AUD6wNNqbe2

*****

Contributie: 80 ron

Comments

comments