Meditatie-Yoga

Meditație, Respirație, Postură, Joi ora 19:30, Asoc. Alethea – Centrul Anahata

Un mod prin care putem dezvolta mai mult echilibru, claritate și conștiență în viața, cultivând în acelasi timp stari precum compasiunea și empatia– capacitatea de a avea grijă pentru noi și ceilalați, ar fi o practică care antrenează puterea de focalizare a atenției, permite curgerea energiei în corp si ne conectează cu propria noastră stare interioară.

Această pregătire a minții și a corpului, acest tip de antrenament al intregii ființe, este uneori numit ‘meditație’ sau, in concepția clasică, ‘yoga’.

In forma ei originară, tradiția apare ca un mijloc de a recunoaște și, în cele din urmă, de a depăși limitările condiției umane.

In acelasi timp, această traditie este si o colecție de tehnici– posturi corporale (Asana), tehnici de respirație conștientă (Pranayama) si tehnici de stabilizare și liniștire a minții (Dhyana/Meditație).

Simplificând mult, am putea spune că in aceste cursuri de meditație-yoga, folosim diferitte tehnici pentru a ne deschide catre realitatea experienței noastre– in momentul de față.

Cu alte cuvinte, acesta Yoga este meditație.

Participare: Desi accesibil pentru incepatori, acest program este destinat celor care au deja testat apele practicii si sunt cel putin familiarizati cu postura si practica introductiva. Contribuție: 35 ron/sesiune, 120 ron/abonament lunar.

Detalii de contact aici: http://yogaepoche.ro/contact-meditatie-yoga-bucuresti/.

Comments

comments