dhammapala-fb

Metta-Vipassana, Incepand Joi 27 Octombrie

Incepand joi 27 octombrie vom introduce practica Metta Bhavana, cultivarea compasiunii si a dragostei pentru toate fiintele in contextul oferit de traditia Theravada  Vipassana.

Dupa cum stim, meditatia Vipassana este abordata de cele mai multe ori prin cultivarea atentiei– prin dezvoltarea capacitatii de observare sau cunoastere.  Aceasta capacitate de observare nu este insa abstracta. Cunoasterea  implica intotdeauna un aspect afectiv. Mai precis, nu exista ”a sti” fara ”a simti”.

Practica Metta este un mod de a dezvolta acest ”a simti” prin cultivarea compasiunii, bunatatii si a dragostei pentru toate fiintele. AICI, compasiunea şi înţelepciunea, sensibilitatea inimii si cunoasterea, merg mereu împreună

Locatie: Asociatia Alethea- Centrul Anahata. Datele de contact sunt aici:  http://yogaepoche.ro/contact-meditatie-yoga-bucuresti/

Date: 20 Octombrie,  27 Octombrie, 3 Noiembrie, ora 19:00

Participare: Programele de meditatie sunt gratuite– o donatie pentru acoperirea costurilor de organizare este insa sugerata (35 lei). Pentru ca numarul de participanti este limitat, va rugam comfirmati cu un mail la info@yogaepoche.ro.

 

Comments

comments