respiratie arhetipala-Recoveredfin2

Introducere in Practica Respiratiei Arhetipale, Sambata 9 Februarie | Asociatia Alethea – Centrul Anahata

Cu George Petre & Alexandra Chiru
Sambata, 9 Februarie. 10:00 – 17:00. Asociatia Alethea – Centrul Anahata, Bucuresti.

De-a lungul timpului, diferite tradiții au folosit puterea sunetului și a respirației ințentionale– asa numita ‘respiratie activata’, pentru a trece dincolo de nivelul perceptiei obisnuite. Aici, experimentarea cu diferite ritmuri respiratorii  (vezi multimea de technici Pranayama) modifica  nivelul energiei in corp si bineinteles, in acelasi timp, starea de constiinta obisnuita

Stiim ca putem folosii aceasta energie pentru a inlesni eliberarea unor elemente de ordin inconștient, de multe ori asociate cu emoții puternice reprimate sau alte elemente traumatice din trecutul nostru personal/familial.

In acelasi timp, acest proces activeaza material psihic din domeniul imaginal, reprezentand formatiuni sau stucturi larg raspandite in psihicul intregii omenirii. Multe din acestea au o calitate arhetipală, fiind imediat recognoscibile si pline de energie, emotie si sens profund.

În contextul procesului de constientizare, eliberarea si integrarea acestor elemente este parte cheie din procesul de auto-cunoastere si eliberare.

*Tema Principala*
Folosind sunetul împreună cu respirația intențională vom explora nu numai campul nostru emotional si modul in care acesta a fost modelat de experiențele, viața emoțională și trauma din ascendența noastră dar si aspectul numinos, sublim al experientiei, inaccesibil mintii rationale.

*La ce te poți aștepta să experimentezi în aceste ateliere*
– Conexiune profundă cu corpul tău, accesarea campului emotional, eliberarea unor blocaje majore, diminuarea anxietății, depresiei, fricilor, durerii și furiei
– Posibilitatea de a accesa aspecte arhetipale, trans-rationale active in psihicul tau
– Posibilitatea de a constientiza si integra elemente emotionale dificile din trecutul personal si familial
– Access la deschidere, iubire, si claritate

*Program*
Sambata, 9 Februarie 10:00 – 17:00
Centrul Anahata, Bucuresti
Str. Fabrica de Chibrituri nr 16, etaj 2. Interfon 5.

Cost: 220 lei
*Inscrierea se face completand formularul alaturat*
***https://goo.gl/forms/hpwcizQn4HKyjdul1***

Comments

comments