respiratie-rhetipala-fb-2log

Respirație Arhetipală: Explorarea Campului Emoțional-Imaginal | Vineri 16 Noiembrie, Centrul Anahata

Cu George Petre & Alexandra Chiru
Vineri, 16 Noiembrie. 17:30 – 22:00. Centrul Anahata, Bucuresti.
Introducere in practica respiratiei arhetipale, explorarea campului emoțional-imaginal.

Respirația este cheia conexiunii profunde cu întreaga noastră ființă– la nivelul conștiinței,  emoțiilor și la nivelul prezenței în corp.

De-a lungul timpului tradițiile șamanice, yogice și ezoterice au folosit puterea sunetului și a respirației ințentionale– asa numita ‘respiratie activata’, pentru a trece dincolo de nivelul perceptiei obisnuite. Aici, experimentarea cu diferite ritmuri respiratorii ne conduce la eliberarea unor elemente de ordin inconștient, de multe ori asociate cu emoții puternice reprimate sau alte elemente traumatice din trecutul nostru personal/familial.

In acelasi timp, acest proces energetic bazat in respiratie activeaza material psihic din domeniul imaginal, reprezentand formatiuni sau stucturi larg raspandite in psihicul intregii omeniri.

Multe din acestea o o calitate arhetipală, fiind imediat recognoscibile si pline de un sens profund– insasi calitatea unei respiratii ce deschide acest spatiu ar putea fi numita ‘arhetipala’.

În contextul procesului de constientizare, eliberarea si integrarea acestor elemente este parte cheie din procesul de vindecare.

*Tema Principala*
Folosind sunetul împreună cu respirația intențională vom începe să explorăm nu numai campul nostru emotional si modul in care acesta a fost modelată de experiențele, viața emoțională, darurile/capacitățile și trauma din ascendența noastră dar si aspectul numinos, sublim al experientiei, inaccesibil mintii rationale.

*La ce te poți aștepta să experimentezi în aceste ateliere*
– Conexiune profundă cu corpul tău, accesarea campului emotional, diminuarea anxietății, depresiei, fricilor, durerii și furiei
– Posibilitatea de a accesa aspecte arhetipale, trans-rationale din psihicul colectiv
– Posibilitatea de a constientiza si integra elemente emotionale dificile din trecutul personal si familial
– Access la deschidere, iubire, si claritate

*Program*
Vineri 16 Noiembrie 17:30 – 22:00
Centrul Anahata, Bucuresti
Str. Fabrica de Chibrituri nr 16, etaj 2. Interfon 5.

Cost: 160 lei
*Inscrierea se face completand formularul alaturat*
***https://goo.gl/forms/CPplnhl1hjGwgeLP2***

Comments

comments