aj-abh-fb-promo

Retragere de meditatie cu Tan Ajahn Abhinando in Bucuresti

Incepand Vineri, 30 Septembrie – Duminica 2 Octombrie: Weekend Intensiv de Meditaţie. Esenţa Invăţăturii Buddhiste: Integrarea Noţiunilor de Sine si Non-Sine in Practică, Asociatia Alethea – Centrul Anahata

Detalii Retragere de Meditatie 30 Sept – 2 Oct: În acesta retragere de meditatie cu Ajahn Abhinando vom parcurge esenţa invataturii buddhiste, cu o deosebita atenţie acordata notiunilor de ‘sine’ si ‘non-sine’.

Baza acestei invataturi este cultivarea unei perceptii  cat se poate de clare, perceptie folosita pentru a  patrunde esenţa experienţei in acest moment. Aceasta este asa numita ‘cultivare meditativa’ (citta bhavana).

Aici, vom putea examina modul in care prezenţa corpului, procesele cognitive si viata noastra emotionala  interactioneaza pentru a creea experienta de fața si in special notiunea de sine.

Detalii Participare:

Retragerea va fi tinuta in liniste (noble silence). Practica din weekend va include perioade de meditatie formala (in sezut, in picioare si in mers), meditatie ghidata focalizand constientizarea corpului, a senzatiilor si a sentimentelor, si periode de meditatie Metta (loving-kindness).

Vor fi instrucțiuni detaliate de meditație, discuții și perioade de întrebări și răspunsuri . Participare este pe baza de inscriere– costul de participare este 150 ron (donatie sugerata).

Pentru inscrieri/detail: info@yogaepoche.ro

Programul pentru weekend este urmatorul:

Vineri 30 Septembrie: 19:00 – 21:30 Introducere
Sambata 01 Octombrie: 9:00 – 18:00 Practica /Dialog
Duminica 02 Octombrie 9:00 – 18:00 Practica /Dialog

Seri de Meditatie si Dialog:

1. Joi, 29 Septembrie ora 19:00: Cele Patru Adevaruri Sublime si Practica Meditatiei, Asociatia Alethea – Centrul Anahata

2.Luni, 3 Octombrie ora 19:00: Working with the Mind: Introducing The Three Marks of Existence, Hermitage Spiritual Hub