satipatthana-6

Samatha-Vipassana: Bazele Practicii Personale, Joi 10 Noiembrie

Meditația este un proces sistematic de antrenare a minții. O practică zilnica, consecventa,  este cheia pentru a atinge starea de stabilitate mentala si emotionala.

In atelierul de joi seara, vom examina modul in care practica de  linistire interioara (samatha) si practica de constientizare (vipassana) sunt cultivate impreuna pentru a face posibila starea de prezenţă.  In final, vom discuta obstacolele, remediile si pasii necesari pentru a demara si sustine o practica personala zilnica.

Locatie: Asociatia Alethea- Centrul Anahata, Bucuresti, ora 19:00. Datele de contact sunt aici:  http://yogaepoche.ro/contact-meditatie-yoga-bucuresti/.

Avand in vedere faptul ca programul de meditatie incepe la ora 19;00 fix, ar fi ideal sa puteti ajunge la centru cu cel putin 10-15 minute inainte de ora :))

Participare: Aceste ateliere sunt dedicate celor care au deja o experienta cu practica de meditatie, fiind insa abordabile si pentru incepatori.

Cost: Programele de meditatie sunt gratuite– o donatie pentru acoperirea costurilor de organizare este insa sugerata (35 lei). Pentru ca numarul de participanti este limitat, va rugam comfirmati cu un mail la info@yogaepoche.ro.

Comments

comments