jump2

Seminar de Respiratie Holistica: Deconditionarea Celor 3 Corpuri | Asociatia Alethea – Centrul Anahata

Cu Adrian Constantinescu & George Petre, Duminica 10 Iunie, 10:00 – 18:00

Universul in care traim este dinamic, plin de viata, inimaginabil de complex— este un univers in care energia este in transformare neincetata, spatiul se pliaza si se onduleaza asemanandu-se cu valurile de la suprafata marii, iar timpul la randul lui, incetineste sau accelereaza in functie de spatiu.

Numic nu este solid, nimic nu este absolut.

Desi aceasta realitate pare alcatuita din aceiasi substanta ca si visele nosatre, spre deosebire de ele, ea nu este o fantasma.

In mod nu întâmplător, aceaste relatii  spațio-temporale  se regasesc in noi– in modul in care ne raportam energiei propriei experiente. De-a lungul timpului, diferite traditii au observat ca aceasta energie poate fi accesata, modulata si stocata prin travaliul cu respiratia.

Asadar, stiim foarte bine ca putem extinde energia respirației până în zone inca ne-explorate- putem respira in inregul corp, din calcaie pana in crestetul capului. In acelasi timp, putem incetinii sau accelera ritmul respiratiei cu efecte puternice asupra energiei si a perceptiei.

Cultivarea acestor stari de perceptie extinsa poate conduce către depășirea unor barierelor interioare la nivel fizic, emotional si mental– bariere adoptate de noi insine, de multe ori, in mod inconstient.

Mai mult, capacitatea de a integra aceste starii de perceptie extinsa, sprijinita de prezenta respiratiei ne ajuta sa depasim experiente dificile oferind in acelasi timp posibilitatea unei viziuni holistice—gustul eliberarii.

La ce ne putem astepta de la aceasta sesiune de Respiratie Holistica ?

  • Disolvarea agitaţiei interioare şi acordarea mai intimă la ritmurile Universului;
  • O viziune nouă asupra noţiunilor de spatiu, timp si energie;
  • O relaxare profundă faţă de provocările vieţii, o viziune a intregului;
  • Depasirea unor limite la nivel fizic, emotional si mental;
  • Dobândirea unui optimism susţinut de claritate și creşterea resurselor interioare.

Seminarul, susţinut de Adrian Constantinescu și George Petre, va avea loc la București, duminică 10 iunie 2018, între orele 10.00 – 17.00, la Centrul Anahata, str. Fabrica de Chibrituri nr.16, et.2, ap.5 (interfon 5), sector 4.

Pentru partea practică, este necesar ca participanții să își aducă o saltea (neopren) și/sau o păturică.

Investiţie: 180 lei

Înscrieri și detalii despre curs:

George Petre – Tel: 0721.655702 / E-mail  samastithi@gmail.com

Adrian Constantinescu – Tel: 0733245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com

Comments

comments