repiratie holistica33

Seminar Respiratie Holistica: 10 Decembrie | Asociatia Alethea – Centrul Anahata

SEMINAR DE RESPIRATIE HOLISTICA: “Conectare la Energia Universala si Iesirea din Polaritate”. 

Seminarul, susţinut de Adrian Constantinescu și George Petre, va avea loc la București, duminică 10 decembrie 2017, între orele 10.00 – 17.00, la Centrul Anahata, str. Fabrica de Chibrituri nr.16, et.2, ap.5 (interfon 5), sector 4. Investiţie: 180 lei

Înscrieri: George Petre – Tel: 0721.655702 / E-mail info@yogaepoche.ro
Adrian Constantinescu – Tel: 0733.245271 / E-mail: adrian.constantinescu67@yahoo.com

DESPRE RESPIRATIA HOLISTICA

Respirația este strâns legată de viață. Fie ca este vorba despre  latinul ‚anima’  sau grecescul ‚anemos’ (vânt),  respirația este  conectata cu  ceea ce noi numim ‚spirit’- esența vietii.

În același timp însă, respirația este o functie fiziologica, in mare parte inconstienta, puternic  condiționata de modul in care organismul proceseaza datele din mediu. Acest proces semi-constient  poate fi transformat intr-unul  pe deplin constient care ne poate calauzi catre cele mai subtile aspecte ale realitatii noastre.

De-a lungul timpului  diferite traditii au folosit  potentialul respiratiei ca punte intre ‘inconstient’ si ‚supra-constient’ pentru a explora aspecte ale psihicului mai putin cunoscute in viata cotidiana.

Aici putem mentiona practicile de constientizare  a respiratiei asociate cu buddhismul timpuriu margand  pana la tehnicile sofisticate de ampificare si control al energiei respiratorii din yoga clasica, integrand in acelasi timp cercetarile si practicile moderne din zona constiintei si a energiei cat si cele samanice.

O abordare care integreaza toate aceste aspecte ar putea fi numita holistică- o abordare care foloseste puterea respiratiei pentru a ne conecta cu energiile subterane din noi, cat si cu nivelurile de conștiință cele mai înalte, demarand in acest fel procesul de  autocunoaștere  si eliberare.

PROGRAM RESPIRATIE HOLISTICA, 10 DECEMBRIE 10:00- 17:00

Iata la ce ne putem astepta de la aceste seminarii:

  • Deschiderea corpului, a campului emotional si mental, folosind technici din practicile buddhiste, din yoga clasica, si din scolile energo-somatice moderne.
  • Accesul la o viziune extinse asupra realității și aspectelor ei subtile, nepalpabile;
  • Recunoașterea unor tiparele limitative sau obiceiurilor subminante si eliberarea lor la nivel mental/ emoțional cu efecte în plan fizic;
  • Lărgirea benzii de frecvență în care performăm, aboedarea dintr-o perspectivă mai lejeră, mai detașată, a vieții;
  • Sporirea gradului de încredere în forțele proprii, recunoașterea cu mai mare ușurință a resurselor, folosind întregul spectru al posibilitatilor.

Pentru pauza de pranz, vă invităm să aduceți cu voi fructe/sandwich si eventual ceva ce poate fi impartasit cu ceilalti :))

 

 

Comments

comments