buddha 2

Weekend Intensiv de Meditatie, cu Tan Ajahn Abhinando 22-24 Sept | Asociatia Alethea – Centrul Anahata

Weekend Intensiv de Practica, tinut in liniste. Împreună cu Ajahn Abhinando vom folosii cadrul oferit de Satipatthana Sutta, textul de baza pentru practica meditatiei, pentru a explora o gama de strategii în travaliul cu mintea și corpul, atât în teorie cât și în practică. Printre aceastea vom vedea si modul in care putem integra cele ‘sapte aspecte ale realizarii’ (Satta Bojjhanga) in cultivarea meditativa.

Practica din weekend include perioade de meditatie formala (in sezut, in picioare si in mers), meditatie ghidata focalizand constientizarea corpului, a senzatiilor si a sentimentelor, si periode de meditatie Metta (loving-kindness).

Programul pentru weekend este urmatorul:

Vineri 22 septembrie- 19:00 - 21:30
Sambata 23 septembrie- 9:00 – 18:30
Duminica 24 septembrie- 9:00 – 18:30

Vor fi instrucțiuni detaliate de meditație, discuții și perioade de întrebări și răspunsuri . Costul de participare este 150 ron (donatie sugerata).

Daca doriti sa participati, va rugam completati formularul alaturat: https://goo.gl/forms/obIATARJXk8mGXoo2 (doar daca nu l-ati completat deja).

Pentru orice alte detalii ne puteti contacta la: info@yogaepoche

Despre Ajahan Abhinando. Originally from Hamburg, Germany, Ajahn Abhinando is a Theravadin Buddhist monk, with over 25 years experience in the tradition. Currently, he is abbott of the Dhammapala monastery of the Thai Forest tradition under Ajahn Chah. He is the author of several volumes of poetry, notably the bilingual collection entitled ‘When everything is said’ ( http://www.abhayagiri.org/media/books/abhinando_when_everything_is_said_wenn_alles_gesagt_ist.pdf).

Comments

comments