Yoga: Puterea Meditatiei, retragere la Moieciu 23-27 iulie

2014-retreat-600

yoga, puterea meditatiei

In mijlocul verii, cel putin calendaristice ;), va propunem o retragere de de practica Yoga, cu accent pe Meditatie, Pranayama si practica de Posturi. Este vorba despre 4 zile la munte, in satul Pestera (comuna Moeciu), intre 24 – 27 iulie, cu plecare miercuri 23 iulie ora 14.00.
 
Sub indrumarea lui Yogeshvar si George, vom avea un program complet de practica, care cuprinde si invataturi din Vedanta si Samkhya (baza pentru intelegerea viziunii Yoga, dar si Theravada).
 
Pe parcursul zilelor petrecute impreuna, toate activitatile precum, gatit, curatenie, le vom face impreuna, in atitudinea de contributie si a fi in serviciu pentru noi si ceilalti participanti.
Cei care au mai fost la cabana de la Pestera stiu frmusetea locului si generozitatea spatiului, in care fiecare se simte “ca acasa”!
Pentru dormit, sunt 6 locuri in paturi suprapuse, iar noi ceilalti ne bucuram sa dormim in saci de dormit, pe podeaua de lemn lacuit :) 
Numarul maxim de participanti: 18 persoane!
Daca aveti de gand sa veniti, sau pentru detalii suplimentare, dati un mail la:
victoria@yogeshvar.ro, samastithi@gmail.com

Program Zilnic

6:15   Wake up

7:00   Morning Practice: Simple Pranayama, Asana, Dharana
9:30   Breakfast (including prep. + clean-up)
11:00 Dharma Dialogue: Key Concepts in Yoga, Samkhya and Vedanta
12:30 Mid Day Practice: The Basics of Respiration and Meditation

14:00 Lunch (including prep. + clen-up, relax :))16:30 Afternoon Meditation(Vipassana, Insight Dialogue, Anapanasati or other) + Bodywork

18:30 Tea/Fruit Break

19:30 Swadhyaya/Evening Discussion/Dharma Talk + Q/A
21:00 Closing Meditation

22:00 Lights Off

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>